Снимка: фейсбукДлъжник ще плаща борч по съдебно решение с рецепта за ориз.

...
Снимка: фейсбукДлъжник ще плаща борч по съдебно решение с рецепта за ориз.
Коментари Харесай

Длъжник ще плаща борч по съдебно решение с рецепта за ориз

Снимка: фейсбук

Длъжник ще заплаща дълг по съдебно решение с рецепта за ориз. Това стана ясно от публикувана фотография в обществените мрежи на документ от Районния съд в Пазарджик. Според написаното длъжникът е наказан да си заплати всичко по изпълнителното дело, макар че го е обжалвал.

В края на документа обаче има рецепта за ориз с шафран, вместо по-подробно определение на съда, написа novini.bg.

„ Най-вероятно съдийката е копирала нещо, което е считала да готви за вечеря “, пошегуваха се адвокати, пише  „ Монитор “. В рецептата обстойно и нашироко е обяснено по какъв начин да се подготви въглехидратното ядене. За него са нужни, разибра се ориз, кромид лук, кардамон, карамфилчета, жълти бадеми и така нататък Потребители в обществените мрежи обаче се възмущават, че рецептата не е дадена до дъно.



С сходно определение обаче длъжника може да се избави от заповедното произвеждане и да си спести най-малко за малко време изплащането на борчовете.

Преди четири месеца рецепта се появи и при разглеждането на Закона за акцизите и данъчните хранилища от бюджетната комисия в Народното събрание. Докато депутати, производители на стандартни цигари и на нагреваеми бяха в битка ще нарастне ли кутията и с какъв брой, зад гърбовете им се появи надалеч по-вкусба тематика - питка или пица с бекон, сметана и кашкавал.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР